Conflict de principii pe net între două celebrități (AUDIO)

Regizorul Tudor Giurgiu a depășit viteza legală în oraș și a fost observat de polițiști.

Tudor Giurgiu: Autodenunt. Azi mergeam cu masina dinspre Pantelimon spre Tei, Bucuresti, pe Strada Doamna Ghica inspre Colentina. Ma grabeam. Masini ff putine. Pod. Am bagat viteza, waze-ul mi-a zis ca e police ahead dar am zis ei si ce, coborire pod, viteza mai mare (firesc nu?) si fix la capatul podului vad masina cu 2 politisti trasa pe dreapta.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Au inceput sa noteze in carnetel.

OK, vina mea, nu discutăm. O sa ma arda rau.

Dar vin sa intreb in ce tara/oras european sau mondial se mai practica ciupeala asta de prost gust pe care o face Politia Rutiera?

Calatoresc mult si jur ca n-am mai vazut asta pe nicaieri. Poate in Sofia, dar s-au mai trezit si ei.

Pe bune ca sunt probleme grave de trafic in Bucuresti, se poate face preventie, aportul Politiei poate fi unul important in fluidizarea circulatiei.

Dar nu, ei stau la ceas de seara la caldurica in masina sa ne arda pe noi astia care indraznim sa coborim un pod cu 80 pe ora in conditii de trafic inexistent.

Pe bune, dragi politisti, sunteti penibili. Ridicoli. V-as scoate din toate masinile alea unde v-ati obisnuit sa stati ascunsi, repet in conditii de trafic urban inexistent si nu la ore de virf, si v-as trimite in intersectiile unde chiar e nevoie de voi. Mosteniti niste reflexe comuniste timpite. Si sa stiti ca miine o sa cobor podul la fel.”

Polițistul Marian Godină îi răspunde:

“Eu v-aş scoate din maşini pe ăştia ca tine care nu înţeleg să respecte viteza legală şi i-aş sui pe biciclete. O dată te previne codul rutier pe care se presupune că l-ai învăţat. A doua oara mai şi spui că te-a prevenit waze-ul. Dar în final tot poliţistul e de vină. Bravo!”