Conferința The Art of Selling va avea loc pe 12 mai, la București

Unul dintre cei mai renumiți traineri în vânzări, Phil M Jones, vine la București în cadrul conferinței The Art of Selling care va avea loc pe data de 12 mai 2018 la București.

Conferința The Art of Selling este un eveniment care adună laolaltă oameni orientați spre dezvoltare personală, cu aspirații antreprenoriale, deschiși să învețe și să se instruiască permanent în domeniul vânzărilor. Este o oportunitate unică de a învăța de la experți despre strategii și metode de vânzări prin care participanții își pot dezvolta propriile afaceri și echipele proprii.

Unul dintre cei mai importanți speakeri de vânzări cu o vastă experiență internațională, Phil M Jones va participa la evenimentul The Art of Selling de la București.

Phil M Jones și-a făcut un scop în a demistifica procesul de vânzări, de a reîncadra ceea ce înseamnă “a vinde” și în a ajuta audiența să își dezvolte noi competențe care să le dea încredere să își depășească temerile pentru a avea rezultate cât mai rapide.

“Fiecare persoană activând în orice business este obligat să vândă și ajutându-i să înțeleagă cu adevărat cum pot ei să își aducă aportul în procesul de luare a deciziilor, cum pot să aducă rezultatele de partea lor, aceste lucruri încurajează oamenii să realizeze mai mult și implicit să vândă mai mult”, a declarat Phil M Jones.

Cel de-al doilea speaker de la conferință este Adrian Cioroianu, coordonatorul cărții „Povești Nemuritoare De Vânzări”, o colecție de povești adunate de la vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările – fie că sunt vânzători, antreprenori sau simpli oameni care trebuie să își vândă produsele, serviciile sau ideile.

“Este incredibil cât de multe se pot schimba atunci când schimbi idei și împărtășești din experiența ta cu alți oameni de vânzări. Așa se nasc și se dezvoltă strategii care se dovedesc salvatoare la momentul oportun. Ii aștept la The Art of Selling pe toți cei care vor să învețe din povești reale de vânzări!”, a zis Adrian Cioroianu.

De asemenea, va fi prezent la conferință și Marius Galiceanu, un pasionat de dezvoltare personală şi leadership, antreprenor de 20 de ani care și-a dezvoltat o afacere de succes cu ajutorul Network Marketing.

“Sunt entuziasmat de această întâlnire, pentru că împreună vom avea ocazia să creăm, să ne dezvoltăm și să ne depășim potențialul maxim pe care ni-l autoimpunem”, a spus Marius Galiceanu.

Cei care doresc să partipe la eveniment își pot procura bilete pe site-ul conferinței www.theartofselling.ro sau din rețeaua eventim.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS