Concertul Violetta LIVE de pe 2 septembrie se muta în Piața Constituției. Ce trebuie să faci dacă ai cumpărat deja bilet

Programat inițial pe Arena Națională din București, concertul Violetta Live se va muta în Piata Constituției, data rămânând aceeași, 2 septembrie 2015. Se va păstra structura inițială a categoriilor de bilete, toate biletele achiziționate până în prezent rămânând valabile. Fiecărui loc din Arena Națională îi va corespunde un loc în Piața Constituției, scaunele fiind dispuse într-un aranajament de semicerc, astfel încât cei care au achiziționat locuri în tribună vor primi în noul amplasament locuri mult mai aproape de scenă.

Schimbarea locului de desfășurare a evenimentului are la bază rațiuni logistice, timpul foarte scurt avut la dispoziție pentru eliberarea Arenei Naționale și pregătirea gazonului pentru meciul României din 7 septembrie 2015 putând afecta desfășurarea în condiții optime atât a turneului, cât și a meciului.

Concertul ar fi avut un set-up diferit fata de evenimentele sustinute pana acum pe stadion, cu scaune pe gazon si scena pozitionata in dreptul unei tribune, ocupand un spatiu mult mai mare din suprafata terenului. Astfel, schimbarea gazonului ar fi fost absolut necesara pentru meciul pe care echipa Romaniei il va sustine pentru calificarea la EURO 2016 pe 7 septembrie. In urma intalnirilor pe care le-am avut cu reprezentantii turneului Violetta Live, am ajuns de comun acord la concluzia ca adaptarea productiei turneului la setupul de outdoor, stadion sau piata, necesita eforturi mult mai ample si extra timp, fapt pentru care si activitatile de load-out din stadion ar dura mai mult decat estimarile initiale, limitand astfel timpul ramas la dispozitie pentru pregatirea terenului“, a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emagic.

Biletele achiziționate până în prezent își vor păstra valabilitatea, amenajarea locurilor în Piața Constituției urmând să respecte aceeași schemă de amplasament a categoriilor de preț. Cei care deja și-au cumpărat bilete sunt rugați să verifice site-urile www.myticket.ro și www.eventim.ro, în funcție de punctul de achiziție, pentru detalii si informatii privind renumerotarea locurilor. Ca urmare a spatiului disponibil din Piata Constitutiei, toate scaunele vor fi amplasate la o distanta mai mica fata de scena, cu o vizibilitate mai buna, fara insa a se modifica preturile biletelor aferente.

Biletele pot fi achizitionate in continuare, in cel mai scurt timp, la preturi incepand de la 135 de lei, de pe www.myticket.ro si  www.eventim.ro, precum si din retelele afiliate.

Articole Similare