Concertul extraordinar Madrigal, video live pe www.europafm.ro

De la ora 19:30, Europa FM vă invită să vă bucuraţi de un concert special de sărbători, Corul Naţional de Cameră Madrigal în direct din Garajul Europa FM!

Concertul susţinut în Garajul Europa FM de Corul Naţional de Cameră Madrigal va putea fi ascultat în direct la radio şi urmărit video pe www.europafm.ro, începând cu ora 19:30.

Click aici pentru a urmări începând cu 19:30 concertul extraordinar Madrigal – video live pe europafm.ro

Corul Naţional de Cameră Madrigal a pregătit pe lângă piesele clasice româneşti de sărbători şi o serie de colinde internaţionale care vă vor introduce într-o atmosferă magică.

Cu o experienţă dobândită pe parcursul celor 4.100 de concerte susţinute şi cu un repertoriu greu de egalat, Corul Naţional de Cameră Madrigal pregăteşte pentru 10 decembrie un regal de colinde şi cântece de iarnă din repertoriul românesc şi internaţional.

Corul Madrigal a fost înfiinţat în anul 1963, de reputatul dirijor Marin Constantin, şi a susţinut până în prezent concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America şi Asia.

În anul 1992, după înregistrarea a peste 40 de discuri şi promovarea artei la cele mai înalte niveluri, corul a fost inclus pe lista patrimoniului imaterial UNESCO.

La cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional ‘George Enescu’ (2013), Corul Madrigal a primit diploma şi trofeul UNESCO ’50 de ani de excelenţă în patrimoniul muzical universal’, din partea Federaţiei Asociaţiilor, Cluburilor şi Centrelor pentru UNESCO din Europa şi America de Nord, în semn de omagiu şi recunoaştere a întregii activităţi desfăşurate.

Click aici pentru a urmări începând cu 19:30 concertul extraordinar Madrigal – video live pe europafm.ro