Concertul Anastacia la București: Reduceri masive la bilete în perioada 31 martie – 14 aprilie

Fanii cântăreței Anastacia au parte de o ofertă specială de la organizatorii concertului pe care îl va susține pe 29 iunie la Sala Palatului din București.

Pe 29 iunie publicul din Romania o va putea admira pe Anastacia într-un concert pe scena Sălii Palatului, alaturi de band-ul său. Artista cu un timbru unic va imbina stilurile soul, pop si rock intr-un mega concert din care nu vor lipsi hit-urile ‘I’m Outta Love’, ‘Paid My Dues’, ‘Left Outside Alone’ ,’Pieces of a dream’, dar si titluri prezente pe noul sau material discografic ‘Ressurection’.

Organizatorii concertului și Anastacia le-au pregatit fanilor, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, un cadou special. Toti cei care nu isi doresc sa rateze intalnirea cu Anastacia de la Sala Palatului vor putea profita de o perioada de REDUCERI MASIVE la achizitionarea biletelor de concert.

Numai in intervalul 31 martie – 14 aprilie vor fi disponibile cate 100 de bilete pentru fiecare categorie, la preturi cu mult mai mici fata de preturile afisate initial in sistemul de ticketing online www.eventim.ro, la punctele de vanzare EVENTIM din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas precum si la casa de bilete a Salii Palatului.

Aceasta oportunitate va fi valabila doar pe parcursul celor 15 zile de discount, timp in care biletele vor fi modificate, dupa cum urmeaza:

VIP : 400 lei Pret redus: VIP – 280 lei

Cat.I: 350 lei Pret redus: Cat.I – 235 lei

Cat.II: 300 lei Pret redus: Cat.II – 185 lei

Cat.III: 250 lei Pret redus: Cat.III – 145 lei

Cat.IV: 200 lei Pret redus: Cat.IV – 115 lei