Concerte susţinute de trupa The Beatles, lansate sub forma unui nou album

Înregistrări remasterizate ale unor melodii interpretate în trei concerte susţinute de trupa britanică The Beatles în anii 1960, în Statele Unite ale Americii, vor fi lansate, în luna septembrie, sub forma unui nou album, potrivit contactmusic.com.

Albumul ”The Beatles: Live at the Hollywood Bowl” conţine înregistrări din concerte pe care trupa le-a susţinut în anii 1964 şi 1965, care au fost remixate şi remasterizate la Abbey Road Studios din Londra de Giles Martin, fiul producătorului muzical George Martin, alături de echipa lui.

”În urmă cu câţiva ani, Capitol Studios au spus că au descoperit trei casete de la Hollywood Bowl în arhiva lor. Tehnologia a avansat de când tatăl meu a lucrat la material”, a spus Giles Martin.

”Cuvintele tatălui meu încă sună adevărate, dar ceea ce auzim acum este energia pură a patru tineri care cântă împreună în faţa unui public care i-a iubit”, a mai spus el.

Un album live de la Hollywood Bowl a fost lansat în anul 1977. Însă, noul disc conţine patru melodii care nu au fost lansate şi un playlist uşor diferit, care include hituri de la începutul perioadei The Beatles, precum ”Twist and Shout”, ”I Want To Hold Your Hand” şi ”Can’t Buy Me Love”.

Albumul va fi lansat în format digital şi pe CD, pe 9 septembrie, lună în care va fi lansat şi filmul documentar ”The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years”, regizat de Ron Howard.