Concert Mireille Mathieu pe 24 martie la Bucuresti

Mireille Mathieu vine la București cu cele mai cunoscute melodii din repertoriu, dar și cu o mulțime de pretenții.

Fucte proaspete, patiserie franțuzească și fix 67 de trandafiri proaspeți roșii și albi, schimbați în fiecare zi. Sunt doar câteva din pretențiile ridicate de Mireille Mathieu, care va concerta la București pe 24 martie.

Organizatorii concertului de la București pregătesc cu lux de amănunte fiecare moment al vizitei pe care o va face cîntăreața, ocupându-se cu atenție de detaliile legate de cazarea și meniul cerut. Astfel, pe toată perioada șederii la Bucuresti, Mireille Mathieu va fi protejată de bodyguarzi, se va plimba cu o mașină de lux și va sta în apartamentul prezidențial al unui hotel de 5 stele din centrul Bucureștiului.

Diva a cerut ca, în cameră, patul să fie făcut în stil franțuzesc, fără pilotă și perne din fulgi de pene. Vrea să găsească și o vază plină cu 67 de trandafiri roșii și albi proaspeți.

Cele trei mese principale ale zilei vor putea fi servite ‘a la carte’ în restaurantul hotelului, iar pentru ziua concertului artista a cerut produse de patiserie franțuzești, fructe proaspete, băuturi răcoritoare, sucuri naturale, apă minerală, ceai și cafea.

Cabina ei va fi dotată cu o oglindă mare și lumini pentru machiaj, un suport mare pentru vestimentația scenică si o canapea cu doua fotolii din piele. Un detaliu important: una dintre surorile artistei și mama sa, în vârstă de 94 de ani, o însoțesc intotdeauna pe Mireille Mathieu în turnee.

Și la București, acestea vor beneficia de același confort si se vor ocupa de programul artistei. Pe 24 martie, Mireille Mathieu va apărea pe scenă cu șarmul și coafura sa inconfudabilă, și îi va cuceri pe români cu celebrele cântece ‘Pardonne-moi ce caprice d’enfant’ ,’ Ciao Bambino’,’ Une histoire d’amour’, ‘Mon Credo’ sau ‘Acropolis, Adieu’.