Concert eveniment în Garajul Europa FM: Corul de Cameră Madrigal

Deșteptarea a dat de Ziua Națională a României o veste pe care mulți fani ai evenimentelor live din Garajul Europa FM o așteptau – Se pregătește un concert eveniment în Garajul Europa FM: Corul de Cameră Madrigal

Ascultă pe 10 decembrie, de la ora 19:30, live la Europa FM şi video live pe www.europafm.ro şi pe pagina noastră de Facebook cel mai emoţionant concert de sărbători: Corul de Cameră Madrigal live în Garajul Europa FM.

Cu o experienţă dobândită pe parcursul celor 4.100 de concerte susţinute şi cu un repertoriu greu de egalat, Corul Naţional de Cameră Madrigal pregăteşte pentru 10 decembrie un regal de colinde şi cântece de iarnă din repertoriul românesc şi internaţional.

Corul Madrigal a fost înfiinţat în anul 1963, de reputatul dirijor Marin Constantin, şi a susţinut până în prezent concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America şi Asia.

În anul 1992, după înregistrarea a peste 40 de discuri şi promovarea artei la cele mai înalte niveluri, corul a fost inclus pe lista patrimoniului imaterial UNESCO. La cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional ‘George Enescu’ (2013), Corul Madrigal a primit diploma şi trofeul UNESCO ’50 de ani de excelenţă în patrimoniul muzical universal’, din partea Federaţiei Asociaţiilor, Cluburilor şi Centrelor pentru UNESCO din Europa şi America de Nord, în semn de omagiu şi recunoaştere a întregii activităţi desfăşurate.