Confidenţialitate

Concert B.U.G. Mafia la Arenele Romane, pe 27 mai

Trupa B.U.G. Mafia va susţine, pe 27 mai, concertul Românie, fă gălăgie la Arenele Romane din Bucureşti,

Proiectul este unul special pentru Tataee, Caddillac şi Uzzi, dedicat în totalitate fanilor.

‘Conceptul evenimentului a început să prindă contur în momentul în care am început să facem liste… O listă cu piesele pe care le vrem în show, o listă cu elementele ce ţin de producţia concertului, de la scenografie la scenotehnică, video şi sunet, o listă cu toţi cei pe care i-am dori parte din show-ul nostru din 27 mai… Şi dacă la primele liste a fost ceva mai complicată selecţia, pentru că existau multiple opţiuni, la cea din urmă alegerea a fost simplă: fanii noştri. De ani de zile, ei au fost cei care au cântat fiecare refren, cei care au trăit fiecare vers, cei care au fost alături de noi. Atât. #CeiMaiTariFani, pentru că sunt #MaiMultiDecatArmata şi ştiu să facă gălăgie’, au transmis cei trei membri ai B.U.G. Mafia într-un comunicat.

În deschiderea concertului, vor cânta Grasu XXL, C.T.C. şi Killa Fonic.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul trupei (bilete.bugmafiaoficial.ro) şi în reţeaua iaBilet.ro, fiind disponibile la trei categorii de preţ: Premium (bilete ce includ un CD semnat de trupă, loc în tribună, acces prioritar şi acces la bar VIP), Golden Ring (în faţa scenei) şi Acces General. Primii 100 dintre #CeiMaiTariFani ce îşi vor cumpăra bilete vor primi un cadou din partea trupei: o sesiune de meet&greet (10 fani), acces la soundcheck (10 fani), acces Early Entry (20 fani), postere cu autograf (30 fani) şi CD-uri cu autograf (30 fani).

În perioada de presale, biletele vor costa 175, 105, 60 lei, iar în ziua evenimentului, la intrare, în limita disponibilităţii – 195, 125, respectiv 75 lei.

Potrivit organizatorilor, pentru persoanele sub 15 ani accesul este nerecomandat.

Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Este recomandat ca persoanele sub 18 ani să fie însoţite de un adult.

Fondată în 1993, trupa B.U.G. Mafia îi are în componenţă pe Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragoş Vlad-Neagu) şi Uzzi (Alin Demeter).