Concert al lui Tom Jones din Anglia, întrerupt de o pană de curent

Concertul lui Tom Jones din Northumberland, Anglia, a fost întrerupt la jumătate din cauza unei pene de curent care a ținut o oră, artistul fiind nevoit să anuleze evenimentul.

Organizatorii evenimentului au emis un comunicat prin care își cer scuze: ”Din nefericire, în timpul concertului lui Sir Tom Jones… a fost o prombemă cu generatorul de curent (…). Investigăm incidentul. Ne pare rău că i-am dezamăgit pe oamenii care au venit la concert…”, a declarat Neil Winterbott, directorul comaniei organizatoare.

Totuși, oamenii nu își pot recupera banii de la organizatori. Un membru al parlamentului local a spus că va cere firmei care a organizat concertul să restituie o parte din bani. Pentru acest concert biletele au costat până la 45 de lire.

Tom Jones a împlinit în această vară vârsta de 75 de ani. De-a lungul carierei, artistul născut în Țara Galilor a devenit cunoscut datorită unor hituri precum ”It’s Not Unusual”, “What’s New Pussycat”, “Delilah”, “Green, Green Grass of Home”, “She’s a Lady” și ”Sex Bomb”.

FOTO:  Featureflash/ Shutterstock