Confidenţialitate

Complexul rezidenţial Paisley Park își va deschide porțile pentru fani, la cinci ani de la moartea lui Prince

Complexul rezidenţial Paisley Park, locuința, dar și locul de exprimare a cretivității pentru Prince, își va deschide porțile pentru fani, la cinci ani de la moartea artistului, scrie Contact Music.

Prince a încetat din viață la vârsta de 57 de ani, pe 21 aprilie 2016, în studioul de înregistrări din Paisley Park, din cauza unei surpadoze de medicamente.

Prince şi-a dorit ca după moartea lui, complexul rezidenţial să devină muzeu, lăsând indicaţii referitor la felul în care şi-ar dori ca vizitatorii să se plimbe prin Paisley Park în timpul tururilor ghidate.

Fanii pot vizita studioul în care Prince a înregistrat, a produs şi a mixat multe dintre piesele sale de succes, dar şi platoul de testare sonoră, în care artistul american se pregătea, repetând piesele pe care urma să le susţină în concerte, şi în care a organizat de-a lungul anilor câteva petreceri exclusiviste.

În plus, câteva mii de obiecte din arhiva starului, inclusiv costume de scenă rămase în memoria publicului, trofee, instrumente muzicale, coperte de albume, înregistrări audio şi video rare, obiecte de recuzită, automobile şi motociclete sunt expuse în muzeul Paisley Park.

Pentru cei care nu pot călătorii, organizatorii promit și un tur virtual al muzeului.