Complexul expozitional Romexpo din Bucuresti are o noua conducere

Mariana Suciu a fost înlocuită din funcția de director. Schimbarea vine după ce presa a dezvăluit că familia lui Mihail Vlasov – fostul șef al Camerei de Comerț și Industrie – locuia într-o vilă care aparține Romexpo.

Noul director al Romexpo se numește Cătălin Trifu și până acum a ocupat mai multe poziţii de conducere în cadrul firmei. Deşi reprezentanții complexului spun că schimbarea a fost făcută luni, 19 mai, anunţul a fost transmis presei astăzi. Aceștia nu au oferit detalii privind motivele schimbării Marianei Suciu din funcția de director.

În altă ordine de idei, acționarul majoritar al Romexpo este Camera de Comerţ şi Industrie a României. Recent, presa a dezvăluit că ginerele şi fiica lui Mihail Vlasov – fostul șef al Camerei de Comerț – locuiesc într-o vilă care aparține Complexului și pentru care plătesc o chirie lunară de 500 de lei. Ingrid Vlasov şi Marian Nedelcu intenționau chiar să cumpere această casă. Potrivit hotnews.ro, cei doi au primit o notificare să părăsească locuința, întrucât nu este intabulată şi nu are niciun act de proprietate.

Amintim, Mihail Vlasov este arestat la domiciliu şi cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă.