Confidenţialitate

Competiția TopGym 2021, câștigată de gimnastele junioare ale României

Echipa de gimnastică junioare a României, campioană europeană în 2020, a câștigat o nouă competiție de renume, TopGym 2021, concurs care a avut loc în Belgia.

În competiție, Ana Maria Bărbosu a repetat figura de anul trecut și a câștigat toate medaliile de aur posibile, la toate aparatele la care a concurat.

În decembrie anul trecut, Ana-Maria Bărbosu a uimit pe toată lumea la campionatul european de gimnastică pentru junioare, când a cucerit 6 medalii de aur din 6 posibile. A luat, practic, tot aurul  din competiție, la toate probele individuale și medalia cu echipa.

Acum, gimnasta legitimată la CSS Focșani repetă figura la TopGym 2021, competiție internațională desfășurată în Belgia. Ea a cucerit aurul la paralele, bârnă, individual și cu echipa, adică la toate aparatele la care a concurat.

Podiumul pe echipe a fost completat de Germania și Italia, care au luat medaliile de argint și bronz. TopGym a reconfirmat că Ana-Maria Bărbosu este în acest moment cea mai valoroasă junioară, iar gimnastica românească e pe mâini bune.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Claudia Toader

Citește și: