Confidenţialitate

Competiția Miss Universe 2021, câștigată de reprezentanta Indiei | VIDEO

Harnaaz Sandhu, din India, a fost desemnată Miss Universe 2021, duminică seara, în cadrul competiției organizat în acest an în Israel, punând astfel capăt unei editii controversate, notează CNN.

„Sunteți unici și asta vă face frumoși, opriți-vă din a vă mai compara cu alții. Eu cred în mine și de asta mă aflu azi aici”, a spus reprezentanta Indiei, după încoronare.

Competiția Miss Universe 2021 a fost organizată în orașul Eliat din israel, acolo unde 80 de femei din toată lumea au încercat să câștige faimosul concurs.

Nadia Ferreira din Paraguay și Lalela Mswane din Africa de Sud au ocupat poziția a doua, respectiv a treia.

Prezentatorul Miss Universe 2021 a fost, și de această dată, Steve Harvey. Nu a scăpat nici anul acesta de critici, după ce i-a spus concurentei din India „am auzit că te pricepi să imiți animale, hai să auzim cea mai bună variantă a ta”.

„Oh, Dumnezeule, Steve, nu mă așteptam să fac asta pe o scenă mondială. Trebuie să fac asta, nu am altă opțiune. Țineți-vă bine”, a răspuns Harnaaz Sandhu, înainte de a imita o pisică.

Miss Universe 2021 este a doua competiție de acest gen organizată în pandemie

Israelul trebuia să-și deschidă granițele pentru turiștii vaccinați înainte de concursul din acest an, însă, odată cu apariția variantei Omicron a coronavirusului, guvernanții au decis să mențină frontierele închise pentru străini.

De altfel, reprezentanta Franței a fost depistată cu SARS-CoV-2 la aterizarea în Israel, asfel că a fost plasată în carantină, de unde a ieșit fix înainte de preliminariile Miss Universe 2021, ce au avut loc vineri.

Autor: Narcis Roșioru

Sursa foto: Sursa foto: Captură video YouTube / Miss Universe

Citește și: Recomandat de Europa FM | Ani Crețu: Noi nu trebuie să fim ca ceilalți, pentru că ne-am plictisi | AUDIO