Confidenţialitate

Companiile din industria jocurilor de noroc se implică în promovarea vaccinării | AUDIO

Companiile din industria jocurilor de noroc se implică în popularizarea vaccinării și au început o campanie de încurajare a imunizării intitulată: Jucăm responsabil. Ne vaccinăm.

Într-unul dintre testimonialele campaniei pro-vaccinare, un angajat al unei săli de jocuri de noroc povestește că de când a început pandemia și-a amânat nunta de două ori și pentru că s-a săturat de incertitudine a decis să se vaccineze.

Întreaga campanie îi are în centru pe salariații din industria jocurilor de noroc despre care inițiatorii cred că i-ar putea convinge mult mai ușor pe ceilalți, rude, prieteni, colegi, să se vaccineze anti-COVID.

La intrarea în sălile de jocuri de noroc au fost lipite afișe cu mesajul: Jucăm responsabil. Ne vaccinăm, mesaj distribuit și pe rețelele de socializare, spune Sorin Georgescu, președintele ROMSLOT, Asociația Română a Sloturilor:

”Este o manifestare a dorinței celor 45.000 de angajați din industria de jocuri de noroc de a-și recâștiga normalitatea, de a se reîntoarce la lucru. Va începe de astăzi, comunicarea pe TV, și veți vedea testimoniale.”

Câți dintre angajații sălilor de jocuri de noroc s-au vaccinat deja anti-COVID?

”Nu am o estimare, mă așteptca în luna mai să ajungem la 50% din angajați să-i avem vaccinați. Sperăm ca în cursul verii să avem peste 70% dintre angajații noștri vaccinați.”

Anul acesta, sălile de jocuri de noroc și-au pierdut o parte dintre angajați:

”Șomajul tehnic a ajutat pentru o perioadă limitată de timp, după care angajații noștri au căutat alte joburi.”

Întrebat dacă persoanele vaccinate ar putea beneficia de anumite reduceri la păcănele, președintele ROMSLOT a spus că așteaptă ca sălile de jocuri să se redeschidă și apoi vor stabili dacă pot aproba și astfel de măsuri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Florentina Mihăiță

Foto: Marius Mantea