Confidenţialitate

Compania timișoreană 123FormBuilder și-a pus gratuit platforma la dispoziția instituțiilor și organizațiilor implicate în lupta anti COVID-19

Compania timișoreană 123FormBuilder și-a pus gratuit platforma la dispoziția instituțiilor și organizațiilor care servesc în prima linie împotriva pandemiei, alături de o echipă tehnică dedicată COVID-19.

Inițiativa a venit ca urmare a creșterii utilizării platformei timișorene încă de la începutul pandemiei în Asia, Australia, SUA, UK și Europa vestică. Organizații medicale și instituții comunitare folosesc platforma companiei românești cu peste 10 ani vechime, pentru automatizarea în siguranță a formularelor de colectare de date care permit ajutorarea, măsurarea, testarea și informarea comunităților afectate.

Instituții și organizații din Coreea de Sud, Singapore, US, UK, Elveția, Canada, Australia ș.a. folosesc tehnologia 123Formbuilder încă de la începutul pandemiei, în cel puțin 13 situații diferite. Tipologiile de utilizare includ formulare care raportează medicilor și companiilor date și simptomatologii relevante pentru studiile acestora, formulare de informare si screening (Universitatea din Michigan, spre exemplu, a construit unul recent), sau chiar formulare digitale care mapează nevoile vârstnicilor, utilizate de cabinetele senatorilor și ale legislatorilor pentru a le putea veni în ajutor. Organizațiile care luptă în prima linie împotriva coronavirus sunt invitate să contacteze direct echipa la adresa covid19@123formbuilder.com.

”Noi oferim de 2 săptămâni platforma noastră celor care luptă cu COVID-19. Chiar și 5 minute salvate unei persoane care trebuie să completeze un formular sunt, după părerea noastră, un câștig.”, precizează Florin Cornianu, CEO-ul 123FormBuilder.

Potrivit unui comunicat transmis Europa FM, compania timișoreană este una din puținele companii din România care deține certificare din partea HIPAA Alliance – certificare necesară în industria medicală americană, care implică nivele de securitate ridicate în privința colectării de date.

Toate datele colectate de 123FormBuilder respectă regulamentul de protecție a datelor GDPR. În plus, 123FormBuilder deține și certificările de securitate informațională ISO 27001, ISO 9001.