Compania de producție a filmului „Hustlers” este dată în judecată și i se cer daune de 40 de milioane de dolari

Samantha Barbash a dat în judecată compania de producție a filmului „Hustlers” deoarece, spune femeia, aceasta a folosit fără consimțământul ei povestea sa de viață și cere daune de 40 de milioane de dolari, potrivit Los Angeles Times.

Samantha Barbash susține că a fost contactată în mod repetat de casa de producție pentru a-i cere acordul de a folosi povestea ei drept inspirație pentru film, dar aceasta a refuzat.

Cu toate acestea, filmul a fost realizat. Barbash adaugă faptul că în film este prezentată ca „folosind și fabricând substanțe ilegale în casa ei, unde locuia cu copilul” și susține că acest lucru este fals și jugnitor.

Scenariul filmului “Hustlers” a fost scris de Lorene Scafaria, care a adaptat povestea după un articol din New York Magazine, apărut în 2015, și care includea povestea reala a Samanthei Barbash.

Lansat în 2019, filmul „Hustlers”, al cărui rol principal este interpretat de Jennifer Lopez, spune povestea unor foste angajate ale unui club de striptease care ajung bogate profitând de pe urma unor oameni de afaceri de pe Wall Street.

Pentru rolul din acest film, Jennifer Lopez a fost nominalizată, printre altele, la Globurile de Aur şi la premiile Sindicatului actorilor americani.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS