Comisia de Transporturi a Camerei a votat: Procurorii, fără girofaruri la intervenții – AUDIO

Deputatul USR, Catalin Drulă, povestește, pe pagina lui de Facebook, că membrii PSD din Comisia de Transporturi a Camerei au propus și au votat ca „procurorii să nu mai aibă voie să folosească girofaruri când merg la o intervenție” dar se gândesc să acorde acest drept aleșilor, pentru că sunt „în misiune permanent”.

Iată postarea integrală a lui Cătălin Drulă:
„Ce subiecte mai discutăm la propunerea deputaților PSD în Comisia de Transporturi:
procurorii să nu mai aibă voie să folosească girofaruri când merg la o intervenție (pe asta au si votat-o)
– de ce posesorii de Hummer au nevoie de categoria C la permis (unul din membrii Comisiei, recent pagubit de un alt SUV de lux, este posesor de un astfel de vehicul)
– să aibă voie deputatii cu girofaruri ca „ei se grabesc si sunt in misiune permanent”
La propunerea mea, „hai sa mergem pe strada acum sa intrebam niste cetateni ce parere au”, raspunsul a fost ca „nu conteaza, aia sunt cei care va voteaza pe voi, USR-ul”.
La observatia mea ca directori de companii cu zeci de mii de angajati si contributii de zeci de milioane de euro la bugetul de stat stau in trafic si nu se deplaseaza cu girofaruri prin oras (si, in general, toti oamenii care merg la munca in fiecare dimineata) raspunsul a fost „ei nu sunt in serviciul poporului ca noi”.
In plus, rasete si glumite despre „USR-istii astia care merg cu trotineta, au voie domnu’ chestor?” (catre seful Politiei Rutiere, prezent in sala).
Ah! Si, către USR-isti: „voi sunteti anti-nationali, de ce nu plecati, ma, din tara!”
Nu plecam, ma, uite stam sa va enervam pe voi si sa fim vocea cetatenilor aici!”

Deputatul USR a explicat în emisiunea Drum cu prioritate care au fost argumentele parlamentarilor pentru aprobarea acestui vot.

El a spus că o explicație poate fi numărul de dosare pe care îl au unii parlamentarii, dar și tendința acestora de a se răzbuna în felul acesta pe procurori.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS