Comisia de Tineret a C.N.S.L.R. Frăția a inițiat în luna septembrie 2019, în calitate de partener, primul proiect internațional în cadrul organizației de tineret, „Definirea sindicatelor pentru TINEri” (Defining Trade Unions to YOUth) (P)

Comisia de Tineret a C.N.S.L.R. Frăția a inițiat în luna septembrie 2019, în calitate de partener, primul proiect internațional în cadrul organizației de tineret, proiectul “Defining Trade Unions to YOUth”- Definirea sindicatelor pentru TINEri, alături de Comitetul de tineret al celei mai importante confederații sindicale din Macedonia de Nord- Confederația Națională a Sindicatelor din Macedonia de Nord- CCM și cu un reprezentant din cadrul celei mai mari confederații sindicale din Bulgaria, Confederația Muncii Podkrepa, în calitate de colaborator.

Proiectul a fost și este finanțat integral de către Fundația Friedrich Ebert- Bratislava, Slovacia, cunoscută la nivel european pentru programele sociale pe care le derulează. Prima fază a proiectului s-a desfășurat la București, în perioada 23-25 septembrie 2019, iar activitățile programate și efectuate au subliniat necesitatea de a explica tinerilor terminologia specifică domeniului sindical, pentru familiarizarea acestora privind conceptele utilizate.

Vezi mai multe aici.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS