Colaborare inedita intre Paul McCartney, Rihanna și Kanye West

Cei trei artiști și-au adunat forțele și talentul și au lansat împreună, la sfârșitul lunii ianuarie, single-ul FourFiveSeconds . Cum au ajuns în această formulă și care este povestea din spatele piesei?

O întreagă desfășurare de forțe a dat naştere piesei FourFiveSeconds interpretată de Rihanna, Kanye West și Paul McCartney.

Controversatul rapper a produs viitorul album al artistei, care urmează să fie lansat în curând. Cum în trecut el a mai cântat cu Sir Paul McCartney, s-a gândit că n-ar fi rău ca Rihanna să aibă o piesă și cu fostul component al trupei Beatles. Duminica trecută, toţi 3 au urcat pe scena premiilor Grammy.

Piesa este o producție minimalistă. La bază, este, în fapt, un cântec pop cu influențe country și folk. Instrumentalul constă într-o chitară acustică, o orgă și un violoncel.

Unii critici consideră că ‘FourFiveSeconds’ este o baladă care vorbește despre decepția amoroasă și despre salvarea sufletului. Alții spun că ar fi o odă adusă regretului care apare a doua zi dimineața, după greșelile pe care le comiți în noaptea precedentă.

Cert este că melodia transmite un cumul de sentimente într-o formă simplă. Dacă piesa va cuceri publicul din întreaga lume, rămâne de văzut.

Știm însă, că, în momentul lansării, a intrat direct pe locul 15 în Billbord Hot 100, în Statele Unite.