Confidenţialitate

Cod roșu de viscol în Galați. Toate drumurile naționale din județ se închid circulației. Mai multe localități nu au curent electric. Meciul Oțelul Galați-CSU Craiova este incert | VIDEO + FOTO

Prefectura Galați anunță că circulația pe drumurile naționale din județul Galați va fi închisă. Decizia a fost luată preventiv pentru a se evita problemele din trafic. Județul se află sub avertizare cod roșu de viscol și vânt puternic până la ora 16:00.

9.000 de gospodării din șase localități nu au curent electric iar acțiunea echipelor de intervenție este îngreunată de viscolul puternic.

Meciul de fotbal dintre Oțelul Galați și CSU Craiova este incert, din cauza vremii extreme. Gazonul este acoperit de zăpadă, după cum transmite corespondentul Europa FM, Emanuela Turcu.

 

Circulația feroviară este îngreunată pe raza Sucursalei feroviare Galați, transmite CFR Călători.

”Având în vedere condițiile meteo nefavorabile și starea tehnică a firului de contact au fost avariate  pantografele de la trenurile IR 1732, IR 1570, R 7360.  Echipele de intervenție feroviară CFR SA intervin pentru remedierea deranjamentelor și reluarea traficului în condiții de siguranță” se arată într-un comunicat de presă.

Urmare stării tehnice a firului de contact, managerul infrastucturii a interzis circulația trenurilor cu tracțiune electrică în unele zone de pe raza Sucursalei.

Video: Emanuela Turcu / Europa FM

Foto: Primăria Galați