CNAIR interzice joi virajul la stânga dinspre Tunari spre Bucureşti pe centură

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că va continua joi montarea separatoarelor de sens pe DN1, la intrarea în Bucureşti, de aceea sub pasajul de la Otopeni se va interzice virajul la stânga dinspre Bucureşti spre Mogoşoaia şi dinspre Tunari spre Bucureşti, reconfigurându-se intersecţia.

„Toate relaţiile de circulaţie sunt asigurate prin cele două sensuri giratorii deja executate provizoriu, pe bretelele existente şi pe traseul vechii centuri”, se arată în comunicat.

CNAIR a mai precizat că se vor executa şi lucrări specifice de marcaj (semnalizare orizontală), semnalizarea verticală fiind deja montată.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a mai anunţat impunerea unor restricţii de circulaţie în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, pentru vehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, pe Autostrada Soarelui (A2), şi pe două drumuri naţionale pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, în perioada 1 iulie – 31 august.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS