Confidenţialitate

CM 2022: Neymar poate juca în meciul Brazilia – Coreea de Sud. Meciurile zilei de 5 decembrie

Neymar este apt pentru meciul de luni seară din optimile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar. Echipa lui va juca împotriva Coreei de Sud în timp ce Japonia joacă împotriva Croației.

Selecționerul Tite spune că se poate baza pe Neymar care s-a refăcut după accidentarea la gleznă din primul meci de la turneul final contra Serbiei.

Cotată cu prima șansă în partida din această seară, Brazilia are probleme de lot, după ce Sandro a fost declarat indisponibil, dar Neymar și Danilo par să fie suficient de bine refăcuți pentru a juca luni seară.

Brazilia este de cinci ori campioană mondială, ultima oară în 2002. Coreea de Sud s-a calificat în optimi după ce a eliminat Portugalia.

În cealaltă partidă a serii joacă Japonia și Croația. Japonia a învins Spania și Germania pentru a ajunge în această etapă a competiției, în timp ce vicecampioana mondială din 2018, Croația, a încheiat pe locul doi în grupa din care au mai făcut parte Tunisia, Belgia și Canada.

Ambele partide se vor disputa de la ora 17.00. Învingătoarele se vor întâlni în sferturile Campionatului Mondial din Qatar.

Foto: Shutterstock

Citește și: Franța contestă la FIFA eșecul contra Tunisiei de la Cupa Mondială | AUDIO