Confidenţialitate

Cluj: Un fermier a scris pe câmp, cu litere mari, o înjurătură la adresa PSD. Textul poate fi văzut din avion

Protest inedit în județul Cluj împotriva PSD. Doi activiști au scris într-un lan de rapiță o înjurătură la adresa partidului de guvernământ.

Textul este același cu numărul pus la mașină de un român în Suedia.

Mesajul de mari dimensiuni a fost scris pe un deal din satul Sâmboleni, comuna Cămărașu, unde primarul este chiar membru PSD.

Cei doi activiști susțin că mesajul trebuie luat ca atare și reprezintă, în fapt, ceea ce simt mai mulți români, printre care și cel care și-a înmatriculat mașina în Suedia cu acest număr.

Realizarea mesajului anti-PSD a durat câteva ore, iar autorii au folosit un tractor, 30 de litri de motorină, un atelaj care ridică pământul și un sistem GPS – transmite corespondentul Europa FM, Cătălin Suciu.

La scurt timp după publicarea fotografiilor pe o rețea de socializare, au apărut și comentarii care pun la îndoială veridicitatea acestora, însă autorii îi invită pe toți la fața locului pentru a se convinge.

Cei doi vor acum să filmeze cu o dronă mesajul.

Unul dintre activiști, Sorin Bobiș, a făcut drumul pe jos de la Cluj spre București la începutul anului, pentru a atrage atenția asupra modificărilor aduse legilor Justiției.