Cluj: Trafic aerian dat peste cap din cauza ceții

Codul galben de ceață din această dimineață a afectat activitatea de pe aeroportul internațional Cluj-Napoca. Mai multe zboruri au avut întârzieri, iar unele curse care au escală la Cluj vor pleca de asemenea cu întârziere.

Ceața deasă din această dimineață a produs întârzieri la trei zboruri care trebuiau să ajungă la Cluj. Potrivit directorului operațional al aeroportului, Iuliu Pop este vorba despre un zbor de la Iași, dar și două de la București care vor avea mai multe ore de întârziere.

De altfel cu întârziere va pleca de la Cluj și zborul de Dublin care în mod normal era programat pentru ora 10. Totodată cursele spre Timișoara și respectiv Viena vor avea întârzieri, pentru că avioanele care urmează să plece spre aceste destinații încă nici nu au sosit la Cluj. Iuliu Pop a adăugat că estimarea meteo arată că în următoarea oră situația se va îmbunătăți simâitor astfel că se speră că activitatea aeroportului va reveni la normal.

Pe de altă parte Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că ceața poate face probleme șoferilor în județul Cluj și le atrage atenția să circule cu prudență

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS