Confidenţialitate

Clubul lui Pufarici pentru exploratori e în căutare de noi membri (P)

Este un nou weekend cu surprize plăcute printre dinozaurii prietenoși de la Dino Parc Râșnov.

Clubul lui Pufarici pentru exploratori e în căutare de noi membri și în acest final de săptămână.

Cum intră micii exploratori în Clubul lui Pufarici pentru Exploratori? Simplu! Adună 4 stickere pe parcursul unui traseu cu 4 mini-aventuri! Cine duce la bun sfârșit traseul, câștigă Kitul Exploratorului, pe loc, de la LIDL!

Exploratorii care nu se înscriu în Clubul lui Pufarici au liber la relaxare! Pentru ei LIDL a pregătit o serie de alte surprize, probe de îndemânare cu premii și un spațiu special de petrecut timp în familie.

Toate informațiile despre concursurile special pregătite vizitatorilor Dino Parc Râșnov, dar și despre provocările cu care Pufarici îi întâmpină pe micii vizitatori pot fi aflate direct în parc prin intermediul anunțurilor făcute din studioul mobil Europa FM.

Mai multe informații despre surprizele LIDL din această vară de la Dino Parc Râșnov pot fi găsite pe siteul https://surprize.lidl.ro/evenimente/dino

Nu ajungi în acest weekend la munte? Nu-i nimic! Dacă ești curios și îndrăgești dinozaurii, LIDL și Europa FM te așteaptă la Dino Parc Râșnov  până în septembrie.

Ne găsești, printre dinozauri, cu jocuri și surprize delicioase care îi transformă pe cei mici din vizitatori în exploratori în clubul lui Pufarici.

În plus, ascultă Europa FM și lasă-te provocat la noi concursuri alături de LIDL.

Dino Parc Râșnov este deschis de luni până joi între 10:00 și 18:00, vineri și sâmbătă în intervalul 10:00-19:00 și duminică între 10:00 și 18:30. Pentru vizitarea Dino Parc Râșnov nu este necesară rezervarea în prealabil.

Dino Parc Râșnov se află în aer liber și se întinde pe o suprafață de peste 3,5 hectare de pădure, astfel, purtarea măștii de protecție este obligatorie doar dacă se formează aglomerări de persoane sau în interiorul clădirii principale și în căsuțele din copaci.

În luna aprilie a acestui an, Dino Parc Râșnov a expus cel mai înalt dinozaur din Sud-Estul Europei, un Diplodocus care se ridică la peste 11 metri deasupra pământului, o înălțime echivalentă a două girafe puse una peste cealaltă. Diplodocus face parte din familia sauropodelor, cele mai înalte creaturi care au existat vreodată pe Pământ.