Client dat jos din TAXI pentru că nu i-a permis șoferului să fumeze

Un client a fost dat jos din taxi în această dimineață, în București, după ce nu i-a dat voie șoferului să fumeze în mașină.

Enervat că bărbatul, un medic de la Spitalul de Urgență București, îl fotografiază, șoferul l-a lovit cu portiera.

La rândul său, clientul a sunat la 112 pentru a semnala incidentul.
Medicul Gabriel Tatu a povestit la Europa FM, că s-a urcat într-un TAXI parcat în apropierea Spitalului de Urgență Floreasca.

„I-am spus șoferului unde vreau să merg, a pornit mașina, iar după câțiva metri m-a întrebat dacă poate să fumeze. I-am spus că îmi pare rău, dar nu poate să fumeze. A insistat, a început să devină nervos, ba chiar să urle, spunându-mi că el nu poate să conducă dacă nu fumează și că dacă nu-mi convine să mă dau jos din mașină. I-am spus că sunt șocat, că nicăieri în lume nu se întâmplă așa ceva. Am coborât din mașină, dar i-am spus că o să-i fac o fotografie. Șoferul a deschis portiera din dreapta față și m-a lovit. Eu am sunat la 112 și am raportat incidentul.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La scurt timp, medicul a fost contactat de un echipaj de poliție, căruia i-a relatat cele întâmplate.

Între timp, conducerea companiei de TAXI anunță că șoferul agresiv a fost dat afară. Directorul Companiei Pelicanu, Mihai Ghișa:

„Șoferul lucra sub firma Pelicanu de 4 zile. Am încetat colaborarea cu el și chiar îi rugăm pe clienții care se lovesc de astfel de comportamente să anunțe dispeceratul, pentru că noi luăm măsuri. ”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS