Confidenţialitate

Cleopatra Stratan lansează „Te las cu inima“ – VIDEO

După ce a intrat în Cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan, copilul minune al anilor 2000, revine cu un nou single, „Te las cu inima“.

Povestea de dragoste a copilăriei devine povestea de dragoste a adolescenţei, iar cele două momente au un personaj comun: Cleopatra Stratan.

Videoclipul piesei „Te las cu inima“, regizat de Roman Burlaca, ne-o prezinta pe Cleopatra Stratan într-o altă lumină: deşi trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul „Ghiţă“, ea nu mai este fetiţă cu ochelari şi codiţe, ci o adevarată domnişoară.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes inca de la varsta de 3 ani, cand hit-ul ei „Ghita“ s-a auzit inclusiv in tari ca Japonia, Spania si Mexic.

Cleopatra Stratan, nascută în Republica Moldova, deţine sşase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de doua ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o ţară la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.