Cleopatra Stratan lansează piesa „Adio” – VIDEO

După ce a colaborat în decembrie cu Edward Sanda pentru „Cozonac”, Cleopatra Stratan traieşte prima dragoste în cel mai nou clip al său şi lansează „Adio”.

Piesa este compusă de Theea Miculescu, Marius Moga, Florian Rus şi produsă în studiourile DeMoga Music.

Pentru videoclip, Cleopatra a colaborat din nou cu Roman Burlaca, regizorul din spatele clipului „Te las cu inima”.

„Roman Burlaca semnează şi de data asta acest videoclip şi îi mulţumesc din suflet pentru ce a realizat! Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chişinău. A fost foarte interesant: ţinute noi, alt look, altă poveste, altă perspectivă, cadre noi şi emoţii diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, băiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sunt prietene, ne-am înţeles foarte bine de la început şi încă ţinem legatura. Sper foarte mult să vă placă. «Adio» este o piesă în care s-ar putea regăsi oricine”, mărturiseşte Cleopatra.

Artista nascută în Republica Moldova are în palmares şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiţă“, s-a auzit inclusiv în ţări ca Japonia, Spania şi Mexic.