Claudiu Keșeru le cere scuze public suporterilor României

Atacantul echipei naționale de fotbal – Claudiu Keșeru le cere scuze suporterilor, printr-o scrisoare deschisă publicată pe Facebook, la 10 zile după eliminarea “tricolorilor” de la Euro 2016.

Mesajul este formulat ca un dialog cu un fan, căruia îi explică ce simte acum ca fotbalist.
Tu așteptai de 8 ani să vezi echipa la un turneu final, eu așteptam de o viață să joc pentru România într-o asemenea competiție. Am avut în Franța cele mai bune condiții pentru performanță, însă nu am reușit și nimeni nu este vinovat în afară de noi. Tu ne-ai sprijinit să ne depășim condiția în multe momente, dar noi nu ne-m ridicat la nivelul tău. Dacă s-ar face un clasament al suporterilor, tu ar trebui să fi deja în finală”, a scris Claudiu Keșeru.

Atacantul naționalei mai spune și că ar fi vrut să joace mai mult, dar recunoaște că a dezamăgit când a fost pe gazon. “De mine n-am cum să fiu mândru. Ceva a lipsit și nu pot să mi-o iert. Pot doar să mă revanșez prin goluri, care să facă să dispară golul pe care-l avem cu toții în suflet acum. Cu respect, al tău Keșeru”, adaugă fotbalistul “tricolorilor” în scrisoarea lui pentru suporterii României.

Amintim, echipa națională a terminat pe ultimul loc în Grupa A la Euro 2016, după două înfrângeri cu Franța și Albania și o remiză cu Elveția. În urma acestui eșec, lui Anghel Iordănescu nu i-a mai fost prelungit contractul, iar Federația Română de Fotbal va numi un nou selecționer până la finalul competiției din Franța, la 10 iulie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS