Confidenţialitate

CJ Hunedoara a cerut suplimentarea garniturilor de tren pentru mitingul PSD din Bucuresti

Consiliul Judeţean Hunedoara a solicitat suplimentarea garniturilor de tren cu plecare din judeţul Hunedoara spre Bucureşti pentru mitingul organizat de PSD. Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, a confirmat informația pentru Europa FM, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, a solicitat Regionalei CFR Timişoara să suplimenteze graniturile de tren care pleacă spre Bucureşti din Simeria în data de 8 iunie 2018. În acele trenuri ar urma să fie îmbarcate peste trei mii de persoane pentru mitingul politic organizat de PSD.

De la cabinetul preşedintelui Mircea Bobora a plecat o solicitare către Regionala CFR în acest sens. După aceea, şeful judeţului a intrat în concediu de odihnă. Mircea Bobora a recunoscut că administraţia publică a fost implicată în acest demers. Contactat de un jurnalist local, el a recunoscut că a făcut această solicitare „În urmă cu vreo două săptămâni, probabil că da, am făcut o astfel de solicitare, dar nu vă pot da acum mai multe detalii”, a spus Bobora, citat de site-ul anchetedehunedoara.ro

În urmă cu 28 de ani, tot din județul Hunedoara au plecat spre București, fiind trimise de la Deva la Petroșani 14 vagoane de tren, care au ajuns în Capitală cu 7.000 de mineri.