Confidenţialitate

Citește românește | Simona Sava: “Poveștile mi-au dat sens în pandemie” | AUDIO

Simona Sava s-a născut la Vaslui în 1985. A avut norocul să aibă un învățător poet care i-a deschis ușile scrisului și la propriu, și la figurat. A câștigat concursuri de poezie la care nici nu știa că participase, pentru că domnul Nicolae Ginghină înscria peste tot lucrările micilor poeți.

A scris în volumul colectiv de proză “Ficțiuni Reale” (Humanitas, 2013), apoi în revista “Ghidul pozneț de cultură”, unde a ținut o rubrică de bandă desenată în care le povestea copiilor despre activitatea unor personalități care au schimbat lumea.

În 2015 a absolvit masteratul de scenaristică la UNATC cu două scurtmetraje care au călătorit în mai multe țări decât autoarea. Scrie cu plăcere proză și scenarii de film și lucrează într-o agenție de publicitate unde scrie reclame. “Mi-a rămas dulapul mic” este romanul ei de debut.

Vă invităm să ascultați înregistrarea sa și să vă înscrieți apoi la concursul nostru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pentru a câștiga, prin tragere la sorți, un pachet de 12 cărți scrise de autori români, trebuie să răspundeți corect la următoarea întrebare: Cum a poreclit autoarea Simona Sava “neliniștea”?