Citește românește | Monica Bătrânu: „Mă simt utilă scriind despre parenting și oferindu-le susținere părinților” | AUDIO

Monica Bătrânu s-a apucat de născocit povești ca să le deschidă copiilor ei o fereastră spre lumea fascinantă a picturii.

În cartea sa, „Întâmplări mărunte cu pictori mari”, lansată în noiembrie 2019, artiști celebri, stilurile lor și frânturi de istorie s-au luat de mână și au pornit în aventuri închipuite, cu un sâmbure de adevăr și cu învățăminte prețioase pentru mai târziu.

„Cartea scrisă de mine este un volum cu trei povești pentru copii cu vârsta între 6 și 10 ani, prin care cei mici sunt familiarizați într-o manieră ludică cu lumea artei. Fiecare poveste este despre câte un pictor, iar ilustrațiile sunt făcute în stilul artistului respectiv, ilustratoarea Roxana Iacoban reușind să integreze chiar și reproduceri ale unor tablouri celebre în firul narațiunii. Poveștile au haz și aventură, sunt lipsite de iz didactic și îi învață pe cei mici despre Monet, Van Gogh și Kandinski fără a-i plictisi”, precizează autoarea Monica Bătrânu.

Am întrebat-o pe Monica Bătrânu cum a trăit această perioadă de autoizolare, cum s-a adaptat noilor reguli și ce cărți recomandă publicului.

Vă invităm să ascultați înregistrarea sa și să vă înscrieți apoi la concursul nostru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pentru a câștiga, prin tragere la sorți, un pachet de 12 cărți scrise de autori români, trebuie să răspundeți corect la următoarea întrebare: Cum se numește cartea scrisă de Dalai Lama și Howard C. Cutler, pe care o menționează autoarea Monica Bătrânu?

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS