Confidenţialitate

Citește românește | Lavinia Braniște: “În ultima vreme, editurile au fost foarte interesate să publice autori români” | AUDIO

Lavinia Braniște s-a născut în 1983 la Brăila, unde, după lungi peregrinări prin alte locuri, a ajuns să locuiască și în prezent.

A început cu poezie, “Povești cu mine” (2006) și a continuat cu proză scurtă, “Cinci minute pe zi” (2011), “Escapada” (2014), literatură pentru copii, “Rostogol merge acasă” (2016) și cu roman, “Interior zero” (2016) sau “Sonia ridică mâna” (2019).

Am întrebat-o pe Lavinia Braniște cum a trăit această perioadă de autoizolare, cum s-a adaptat noilor reguli și ce cărți recomandă publicului.

“Am fost stresată și îngrijorată, ca toată lumea, mai ales pentru cei de lângă mine și pentru familia mea și pentru persoanele mai vulnerabile din familia mea”, a spus Lavinia Braniște.

“Din fericire, în ultima vreme, editurile au fost foarte interesate să publice și autori români.

Și-au întors privirea și către autorii români, ceea ce ne bucură foarte mult”, a completat autoarea.

Vă invităm să ascultați înregistrarea sa și să vă înscrieți apoi la concursul nostru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pentru a câștiga, prin tragere la sorți, un pachet de 12 cărți scrise de autori români, trebuie să răspundeți corect la următoarea întrebare: Cine a scris seria de cărți “Detectivii aerieni”, la care face referire autoarea Lavinia Braniște?