Citește românește | Laura Grűnberg: „În așteptarea noii normalități, cititul poate să fie un foarte bun antidepresiv” | AUDIO

Laura Grűnberg este scriitoare, membră a Uniunii Scriitorilor din România şi co-fondatoare a Asociaţiei De Basm (Asociaţia Scriitorilor de Literatura pentru Copii şi Adolescenţi din România). A publicat o serie de cărţi pentru copii: „Istorie cu copii şi Pârş”, „Pisică”, „Frunză de Gutuie”, „Povestea unui Gând Strănutat”, „Să creştem mici. Carte pentru cei mici care trebuie neapărat citită de cei mari”, „Improveşti. Poveşti cu lucruri simple, hazlii, fireşti”.

Este autoarea multor poveşti apărute în diverse volume colective sau reviste pentru copii (în „Mica istorie a unui neam mare”, „Bukătăria de texte şi imagini”; volumele din colecţia Cărţile mele, revista Fabulafia).

Este co-autoarea volumului colectiv „Nesupusele. 100 de femei pentru 100 de ani de Românie modernă”. Fragmente din cărţile ei sunt introduse în diverse manuale şcolare şi/sau au fost date ca subiecte la olimpiade de profil.

De asemenea, are o bogată experienţă în design şi realizare de ateliere educaţionale şi de scriere creativă pentru copii şi adulţi.

Când nu scrie cărţi pentru copii Laura Grűnberg este profesoară la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucureşti, face activism în domeniul drepturilor femeilor, scrie prin reviste pentru oameni mari, joacă tenis sau merge la ski.

Vă invităm să ascultați înregistrarea sa și să vă înscrieți apoi la concursul nostru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pentru a câștiga, prin tragere la sorți, un pachet de 12 cărți scrise de autori români, trebuie să răspundeți corect la următoarea întrebare: Cum se numește cartea scrisă de Miriam Elia și Ezra Elia, la care face referire autoarea Laura Grűnberg?

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS