Confidenţialitate

Citește Românește | Ana Rotea: “Pentru mine, cărțile au ameliorat cam totul în viață” | AUDIO

Ana Rotea a fost mai întâi povestitoare. Povestitul a început chiar de când era foarte mică, sau, mai precis, de când a ascultat prima poveste la pick-up şi a vrut să o spună mai departe.

Toată copilăria ei le-a povestit fraţilor, dar şi copiilor de afară, în timpul pauzelor de la joacă, tot ce citea sau își imagina, tot ce era frumos de povestit: despre copii şi adulţi, despre animale şi lucruri.

A continuat să povestească, mai în glumă sau mai în serios, în timp ce urma Facultatea de Drept şi alte cursuri, iar apoi în timp ce lucra, în timp ce şofa, în timpul cinei cu familia sau la ora de culcare a băiatului ei.

Este autoarea seriei pentru copii “Detectivii aerieni”: “Dosarul clopoțeilor de Crăciun”, “Dosarul unei vacanțe de groază”, “Dosarul Graffiti”, “Dosarul mascotelor Patata”.

Vă invităm să ascultați înregistrarea sa și să vă înscrieți apoi la concursul nostru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pentru a câștiga, prin tragere la sorți, un pachet de 12 cărți scrise de autori români, trebuie să răspundeți corect la următoarea întrebareCum se numește “cea mai puternică fată din lume”, la care face referire autoarea Ana Rotea?