Circulaţie îngreunată pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri

traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. Către Bucureşti, se circulă în coloană din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers de la Sinaia până la Buşteni. La intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti nu mai există coloană de autovehicule.

Se circulă în coloană şi pe DN73A Râşnov – Predeal, la intersecţia cu DN1.

În judeţul Braşov, în zona Dârste, un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentrua evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei.

Pe DN1A se circulă cu viteză redusă în oraşul Vălenii de Munte (unde se desfăşoară un festival, iar trecerile pentru pietoni sunt folosite frecvent).

Automobiliştilor care pleacă din zona Bran-Moieciu, poliţiştii le reamintesc că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran –Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ -Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Autostrada A1 București – Pitești poate preluafără probleme valorile ridicate de trafic, susţin reprezentanţii Poliţiei Rutiere, însă este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Îi sfătuim pe conducătorii auto care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS