Circulaţie închisă în Piaţa George Enescu din Capitală, pentru petrecerea de Revelion

Restricții de circulație pe mai multe artere din zona Pieței George Enescu, pentru petrecerea de Revelion, la care Primăria Bucureşti estimează că vor participa aproximativ 30.000 de persoane.

Traficul rutier pe strada Franklin va fi închis, între Calea Victoriei şi strada Nicolae Golescu, de vineri până duminică, la ora 07.00, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

Circulația va fi oprită de sâmbătă, ora 20.00, până duminică, la ora 02.00, pe Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi strada Ion Câmpineanu, pe strada Ştirbei Vodă, între strada Luterană şi Calea Victoriei, precum şi pe străzile George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem I. Dobrescu şi C.A. Rosetti.

Sâmbătă, traficul în zona Pieţei George Enescu va fi restricţionat gradual, în funcţie de afluenţa spectatorilor.

Petrecerea de Revelion din Piaţa George Enescu va începe sâmbătă, la ora 17.00, iar pe scenă vor urca Delia, Loredana, Ştefan Bănică, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail şi „Camioane în mulţime”.

Imagini live de la spectacol vor putea fi urmărite şi pe ecranele led de peste 300 de metri pătraţi care vor fi amplasate pe scenă şi în piaţă, astfel că show-ul va fi vizibil şi de pe Calea Victoriei sau din Piaţa Revoluţiei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS