Confidenţialitate

Circulație în condiții de iarnă în Bistrița-Năsăud

Circulaţia rutieră se desfăşoară, miercuri dimineaţa, în condiţii de iarnă pe drumurile naţionale din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde a început să ningă încă din timpul nopţii şi s-a intervenit cu aproximativ 200 de tone de material antiderapant, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Mihaela Ivan.

“Lapoviţă şi ninsoare, în judeţ, se circulă în condiţii de iarnă, dar se intervine cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant, pentru a curăţa carosabilul. Intervenţiile au început încă de azi-noapte, pe toate tronsoanele de drum pe care a fost nevoie, cu 22 de autoutilaje şi aproximativ 200 tone de material antiderapant. Puncte de intervenţie unde se acţionează intensiv, datorită dificultăţii traseului: DN 17C Bistriţa-Dealul Ştefăniţei , DN 17 Bistriţa – Piatra Fântânele şi DN 17 D Sângeorz-Băi – Valea Mare”, a transmis reprezentantul Prefecturii.

Având în vedere că s-au întors ninsorile, Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum.