Circulația la granița cu Ungaria este închisă luni

UPDATE:

Autoritățile de frontieră din Ungaria au anunțat, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea ca problemele apărute la sistemul informatic au fost remediate, astfel că traficul rutier a fost reluat, după ce fusese întrerupt câteva ore.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Oradea despre faptul că luni, începând cu ora 8,30 (ora României), sistemul informatic al autorităţilor ungare nu funcţionează, sens în care nu pot fi efectuate formalităţile de frontieră pe sensul de intrare şi ieşire în/din Ungaria.

Astfel, în unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare, a informat, într-un comunicat ITPF Oradea.

Până la remedierea situaţiei, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar șef poliție Laura Beatrice Bondar.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La redeschiderea circulației este posibil să apară coloane de mașini și timpi mari de așteptare.

De aceea, poliţiştii de frontieră recomandă să se folosească şi toate cele 11 puncte rutiere de trecere a graniţei din vestul țării.

Pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic, Poliţia de Frontieră Română a dezvoltat o aplicaţie on-line, disponibilă pe pagina de internet politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

Cine este nemulţumit de cum merg controalele în Frontieră, poate reclama la numărul de telefon 021-95.90.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS