Ciprian Dinu aduce joi în Europa Express pe Alexandra Ungureanu şi Crush

Dacă la începutul săptămânii Ciprian Dinu i-a avut invitaţi pe băieţii de la The Marker, joi el a pregătit o nouă surpriză fanilor emisiunii Europa Express.

Emisiunea Europa Express de joi îi are drept invitaţi speciali pe membrii trupei Crush alături de Alexandra Ungureanu. Ciprian Dinu le-a pregătit invitaţilor săi un tir de întrebări după care îi va provoca să cânte live, în direct la Europa FM.

Din toamna anului 2004, Alexandra Ungureanu a semnat un contract cu grupul Crush, pentru a deveni vocea principală a formației. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio – ‘Crush + Alexandra Ungureanu’ (2005) și ‘Hello’ (2007).

Începutul primăverii a adus noutăţi în viaţa echipei Alexandra Ungureanu şi Crush. Videoclipul piesei ‘Nu am aripi’ a fost lansat zilele trecute şi este regizat de fostul concurent de la Vocea României, Anthony Icuagu.

Despre povestea noului single şi a videoclipului, dar şi despre alte lucruri interesante veţi afla ascultând joi, de la ora 10:00, emisiunea Europa Express prezentată de Ciprian Dinu.