Confidenţialitate

Cioloş: A venit momentul să apropiem Parlamentul de societate | AUDIO

Copreședinte al Alianţei USR PLUS, Dacian Cioloş și-a îndemnat susținătorii, duminică, să meargă la urne.

„Cred că merită să dăm câteva zeci de minute din viața noastră pentru ca, în următorii 4 ani, să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus contribuția la ceea ce urmează să se întâmple”, a spus acesta după ce a votat într-o secție din Zalău.

„A venit momentul să apropiem Parlamentul de societate și împreună să facem schimbările pe care le dorim”, a adăugat el

„Pentru asta am votat, pentru astfel de oameni am votat, care și-au lăsat deja job-urile, au deja un rost în viață. Sper cât mai mulți români să profite de această oportunitate”, a insistat Dacian Cioloș.

Potrivit lui, după pandemie, România va trebui reconstruită și atunci e bine să se facă acest lucru pe „baze sănătoase, cu oameni onești”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Să punem politica la locul ei, nu să împânzească toată administrația publică și să dirijeze avuția națională în alte direcții”, a avertizat fostul premier, adăugând că se votează în condiții civilizate.

„Durează 5 minute sa votezi, poate cu totul 30-40 de minute, o oră. Cred că merită să dăm câteva zeci de minute din viața noastră pentru ca în următorii 4 patru să fim cu sufletul împăcat că ne-am adus contribuția la ceea ce urmează să se întâmple”, a conchis Dacian Cioloș.

Peste 18 milioane de români sunt așteptați să decidă care va fi componența Parlamentului pentru următorii 4 ani. În cursa electorală s-au înscris 7.136 de candidați pentru cele 465 de mandate de deputat și senator.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.