Confidenţialitate

Ciolacu: Sunt bine, mă întorc la treabă!

Liderul interimar al PSD a transmis, duminică, un mesaj în care dă asigurări că starea sa de sănătate este bună şi se va întoarce la treabă.

“Sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu! Mulţumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliştilor şi tuturor celor care aţi fost alături de mine şi mi-aţi dat mesaje de susţinere! Nu în ultimul rând, le mulţumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigaţiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Social-democratului i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului.

Marcel Ciolacu prezenta, la momentul respectiv, propunerile din planul de relansare a economiei, intitulat ”Repornim România”.

Conferinţa live a fost întreruptă în momentul în care șefului PSD i s-a făcut rău.

Ulterior, acesta şi-a revenit şi a plecat cu maşina la spital.

Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ”Carol Davila” au anunţat că Marcel Ciolacu a suferit un episod lipotimic, hipocalcemie frustă, menţionând că diagnosticul a rezultat în urma unor investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator, coroborate cu datele testelor imagistice şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie.

“Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibrare hidro-electrolitică. La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare”, a transmis spitalul.

Testul rapid pentru coronavirus a ieșit negativ, spun surse politice.

Marcel Ciolacu așteaptă rezultatele testului Real PCR.