Cine cântă în deschiderea concertului pe care Ed Sheeran îl va susţine în România

În deschiderea show-lui pe care Ed Sheeran îl va susţine pe Arena Națională din București, în data de 3 iulie, vor concerta doi tineri artiști ai momentului, James Bay și Zara Larsson.

James Michael Bay, născut la 4 septembrie 1990, este un cântăreț-compozitor și chitarist englez.

În 2014, a lansat single-ul „Hold Back the River”, înainte de a-și lansa albumul de debut „Chaos and the Calm” (2015).

Albumul a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și pe locul 15 în SUA, iar la premiile Brit 2016 a primit premiul pentru Cel mai bun artist britanic.

James Bay a primit, de asemenea, trei nominalizări la Premiile Grammy din 2016, pentru Cel mai bun artist nou, Cel mai bun album rock și Cel mai bun cântec rock. În mai 2018, a lansat al doilea album de studio, ”Electric Light”.

Zara Maria Larsson este o cântăreață și compozitoare suedeză, care la vârsta de numai 10 ani a câștigat show-ul Talang, versiunea suedeză a concursului Got Talent.

Zara a fost nominalizată de revista TIME în topul „Cei mai influenți 30 Adolescenți din 2016“, în topul „Hot 100 din 2018“, dar și în clasamentul topului Billboard „21 sub 21“ al anului 2017.

La Premiile de Grammy din Suedia a fost premiată la categoriile „Cel mai bun cântec”, „Cel mai bun album” și (de două ori) „Artistul anului”. Ea a fost, de asemenea, nominalizată la Teen Choice Awards și MTV VMAs.

Concertul Ed Sheeran din această vară de la București face parte din turneul de promovare al albumului „Divide” ce se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și Marea Britanie.