Cinci propuneri de seriale cu care să îți începi anul

Spinning Out

Primul serial scos de Netflix la început de 2020, Spinning Out spune povestea unei patinatoare artistice care se accidentează atât de grav încât trebuie își încheie cariera.

Castul este format din Kaya Scodelario, January Jones, Willow Shields și multi alții.

The Morning Show

Unul dintre cele mai bune seriale ale anului 2019, The Morning Show te introduce în viața celor care ajută America să se trezească dimineața. Serialul te introduce în viața unui Talk Show, cu bune și cu rele abordând teme precum mișcarea #MeeToo sau criza prin care trec televiziunile în această eră digitală.

Actorii principali sunt Jennifer Aniston, Reese Witherspoon și Steven Carell, iar serialul se găsește pe AppleTV+.

Dracula

Celebra poveste a lui Dracula este față în față cu reinventarea prin ochii lui Mark Gatiss și a lui Steven Moffat, celebri pentru serialul Sherlock. Serialul te întoarce în anul 1897, unde Dracula începe să pună stăpânire pe Londra.

Serialul este produs de Netflix, iar Dracula este interpretat de Claes Bang.

The Politician

O variantă comică a celebrului House Of Cards, The Politician urmărește povestea unui băiat care vrea să ajungă președintele Americii, dar, înainte de toate, trebuie să câștige alegerile liceului Saint Sebastian.

Serialul este produs de creatorul American Horror Story, Ryan Murphy și poate fi găsit pe Netflix.

Modern Love

Serialul se bazează pe povești reale publicate de The New York Times. Fiecare episod tratează o poveste diferită, iar creatorii au reușit să acopere numeroase probleme din viața de cuplu.

Modern Love are un cast impresionant printre care se numără Anne Hathaway, Andrew Scott, Sofia Boutella și poate fi găsit pe Amazon Prime.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS