CIF curăţă România pentru al treilea an consecutiv. Cum poţi aduce echipa CIF la tine în bloc (P)

Pereti, uşi şi scări murdare, locuri rămase doar umbre ale frumuseţii lor anterioare, pereţi care te fac să traversezi şi să circuli pe trotuarul de peste drum nu sunt nişte imagini izolate în România. Dar de trei ani, CIF s-a decis să readucă strălucirea în oraşe, având la îndemână cea mai simplă soluţie pentru curăţarea rapidă şi de durată.

În 2014 CIF a demarat campania ca o iniţiativă de curăţare a României de mesajele agresive din jurul nostru, ajungând în nu mai puţin de 11 oraşe şi curăţând peste 100 de locuri, fotografiile transformărilor devenid virale şi o dovadă că România poate fi frumoasă şi curată. Reacţiile oamenilor care au descoperit transformările spectaculoase ale locurilor pe care le credeau pierdute definitive au făcut ca echipa CIF să accepte o provocare şi mai mare: scările de bloc.

Anul următor, în 2015, CIF a continuat să cureţe România şi a ajutat la redarea frumuseţii locurilor în care trăim, oferind un mediu mai plăcut pentru peste 700 de oameni. Sute de zâmbete sunt alimentate zilnic acum de curăţenia căreia i-a dat tonul CIF şi pe care cei implicaţi au descoperit cum o pot menţine mai uşor.

“Echipa CIF a făcut o treabă minunată în scara blocului! Nu credeam că o să mai fie vreodată la fel de curată ca în ziua inaugurării”, sună una dintre mărturiile unui locatar, împărtăşită pe pagina de Facebook CIF.
Şi anul acesta CIF continuă să cureţe scările de bloc şi ajută orăşenii să conştientizeze importanţa păstrării curăţeniei în aceste spaţii.
Selectarea locurilor care urmează să fie curăţate se face după o jurizare la care oricine îşi poate înscrie blocul, simplu, pe pagina de Facebook CIF Romania.

Înscrie-te și tu, iar următoarea vizită a echipei de curățenie Cif poate fi chiar la tine în scară!

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS