Chuck Norris, sărbătorit la Născut de ziua lui

Marţi, la Deşteptarea, l-am sărbătorit la Născut de ziua lui pe Chuck Norris, cel despre care se spune că poate să aplaude cu o singură mână şi să bea zilnic 44 de pahare , dintr-o singură înghițitură, fară ca alcoolul să aibă curaj să-i intre în sânge.

Chuck Norris – fost polițist texan – este singurul care a prins și amendat un radar, pentru viteză neregulamentară. Tot el a ținut în viață, la terapie intensivă, niște aparate care nu mai aveau energie.

Chuck Norris, singurul actor care nu se preface atunci când îți dă replica – fost partener de antrenament de-al lui Bruce Lee – a bătut un text la mașină până și-a cerut scuze pentru toate greșelile gramaticale făcute.

Se știa despre Chuck Norris că a reușit să numere până la infinit de două ori. Performanța lui e însă cu mult mai mare. El știe chiar și cum se încheie ‘Tânăr și neliniștit!, dar și unul dintre discursurile lui Klaus Iohannis.

Când era mic, Chuck Norris a făcut insolație… noaptea. De altfel, de-atunci întunericul îl știe de frică și îi spune Bau-Bau.

Despre Chuck Norris internetul mai spune că e singurul care a făcut o ceapă să plangă și singurul care l-a văzut pe Hrușcă în slip.