Chuck Norris la 77 de ani

Vineri, pe 10 martie, Chuck Norris a împlinit 77 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune a devenit o legendă în cultura populară, mai ales datorită glumelor care se fac pe seama lui, vedeta având atribuite o serie de superputeri în lumea virtuală, multe inspirate din scenele în care acesta a jucat pe marile ecrane.

A devenit celebru în lumea întreagă cu rolul din serialul „Walker, Texas Ranger” , în care a ajucat din 1993 până în 2001. Seria a fost urmată de filmul „Walker, Texas Ranger: Trial by Fire”, lansat în 2005. Serialul a fost difuzat în peste 80 de ţări şi a avut peste 1 miliard de telespectatori zilnic.

Printre filmele în care a jucat actorul se numără „The Student Teachers” în 1973, „A Force of One” în 1979, „An Eye for an Eye” în 1981, „Hero and the Terror” în 1988, „Wind in the Wire” în 1993, „Martial Law” în 1998, „The President`s Man2 în 2000, 2The President`s Man: A Line in the Sand2 în 2002, „The Cutter” în 2005, iar cel mai recent film al său este „The Expendables 2″, apărut în anul  2012.

Chuck Norris, sursa celor mai viralizate glume în reţelele de socializare

Chuck Norris este cel despre care se spune că poate să aplaude cu o singură mână şi să bea zilnic 44 de pahare , dintr-o singură înghițitură, fară ca alcoolul să aibă curaj să-i intre în sânge.

Chuck Norris – fost polițist texan – este singurul care a prins și amendat un radar, pentru viteză neregulamentară. Tot el a ținut în viață, la terapie intensivă, niște aparate care nu mai aveau energie.

Chuck Norris, singurul actor care nu se preface atunci când îți dă replica – fost partener de antrenament de-al lui Bruce Lee – a bătut un text la mașină până și-a cerut scuze pentru toate greșelile gramaticale făcute.

Se știa despre Chuck Norris că a reușit să numere până la infinit de două ori. Performanța lui e însă cu mult mai mare. El știe chiar și cum se încheie ‘Tânăr și neliniștit!, dar și unul dintre discursurile lui Klaus Iohannis.

Când era mic, Chuck Norris a făcut insolație… noaptea. De altfel, de-atunci întunericul îl știe de frică și îi spune Bau-Bau.

Despre Chuck Norris internetul mai spune că e singurul care a făcut o ceapă să plangă și singurul care l-a văzut pe Hrușcă în slip.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS