Confidenţialitate

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a semnat, în sfârşit, actele de divorţ

Chris Martin a semnat, în sfârşit, actele de divorţ, la doi ani după ce a fost făcut anunţul despărţirii de soţia sa, Gwyneth Paltrow, scrie contactmusic.com.

Solistul trupei Chris Martin, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu actriţa americană, în vârstă de 43 de ani, în 2003.

Cei doi au anunţat că s-au despărţit, în martie 2014, folosind o expresie ce a fost îndelung ironizată în presa occidentală – “conscious uncoupling” (“despărţire conştientă”).

Deşi Gwyneth Paltrow a depus actele de divorţ la scurt timp după acel anunţ, Chris Martin a refuzat timp de 10 luni să semneze documentele.

“Chris a semnat actele de divorţ”, a spus o sursă, citată de The Sun. “Nu a avut niciun motiv special care să justifice această amânare, pentru că intenţiona de la bun început să le semneze, în cele din urmă”.

“Nu există nicio «baie de sânge» între el şi Gwyneth şi au rămas foarte apropiaţi. Ca întotdeauna, prioritatea lor o reprezintă copiii”, a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit The Sun, Chris Martin şi Gwyneth Paltrow vor împărţi custodia celor doi copii ai lor: Apple, în vârstă de 11 ani, şi Moses, în vârstă de 9 ani.

De asemenea, cele două vedete îşi vor împărţi în mod egal bunurile dobândite în timpul căsătoriei.

Foto: Facebook/Chris Martin