Chevy Chase, internat într-un centru de reabilitare pentru dependenţa de alcool

Actorul american Chevy Chase s-a internat într-un centru de reabilitare din statul american Minnesota pentru tratamentul dependenţei de alcool, potrivit The Hollywood Reporter.

Reprezentanta actorului, Heidi Schaeffer, a spus, luni, că Chevy Chase se află în Hazelden Addiction Treatment Center, pentru ”o ajustare” în procesul său de recuperare.

De-a lungul carierei sale, Chevy Chase a avut probleme de dependenţă, el fiind internat, în anii 1980, la Betty Ford Clinic pentru a trata o dependenţă de analgezice.

Născut pe 8 octombrie 1943, în New York, Cornelius Crane “Chevy” Chase este actor american de comedie, scriitor şi producător.

El a devenit un membru cheie în distribuţia sezonului inaugural al ”Saturday Night Live”.

Actorul mai este cunoscut şi pentru interpretarea personajului Clark Griswold în filmele ”National Lampoon”, dar şi pentru rolurile sale din alte comedii, precum ”Caddyshack” (1980), ”Fletch” (1985) şi ”¡Three Amigos!” (1986).

Chevy Chase a fost gazda Premiilor Oscar de două ori, în 1987 şi 1988, şi a avut un scurt talk-show propriu, ”Chevy Chase Show”, care a fost transmis, noaptea târziu, pe postul Fox.

Între 2009 şi 2012, a interpretat un rol principal, Pierce Hawthorne, în serialul de comedie ”Community”, produs de NBC, pe care l-a părăsit după ce a filmat cele mai multe episoade din sezonul patru.

Chevy Chase apare în două filme cu premierele stabilite anul acesta – “The Christmas Apprentice” şi “Dog Years”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS